Nou DEBATEDU en línia: L’escola al setembre

L’APDE organitza un nou DEBATEDU en línia per oferir propostes i solucions davant dels reptes que presentarà l’actual escenari educatiu al setembre.

Serà el dijous 28 de maig a les 17:00h i és necessari la inscripció prèvia:

Inscripció DEBATEDU. L’escola al setembre: Reptes i oportunitats

 

 

ORGANITZACIÓ

– Després de la recepció i la presentació inicial, el debat s’articularà en diferents sales d’entre 8 i 12 persones, amb l’objectiu de PROPOSAR alternatives factibles i solucions a les situacions que ens podem trobar a la tornada a l’aula al setembre, si la situació és similar a la que tenim en l’actualitat a causa de la COVID-19.
– En aquesta inscripció haureu de marcar, en ordre de preferència, a quines sales preferiu entrar per realitzar el debat. En funció de la quantitat de gent i segons l’ordre d’inscripció, us anirem distribuint a les sales. En el moment que una sala quedi plena, us passaríem a la sala que heu especificat com a 2a opció. Si alguna de les sales rebés moltes sol·licituds, hi ha la possibilitat de poder-la duplicar.
– A cada sala hi haurà dos moderadors/es, que seran els encarregats/des de realitzar la introducció, donar el tron de paraula, anar posant en escena els diferents subtemes, reconduir el debat i extraure conclusions.
– En acabar els debats a les sales, es tornarà a la sala principal, on els moderadors/es presentaran les conclusions de cada debat.
– Abans del debat, rebràs els enllaços que et permetran entra a la sala principal i a la sala del debat que has de realitzar.

Com connectar-se

El Debatedu es realitzarà utilitzant la plataforma Google Meet. El dia d’abans rebràs al teu correu l’enllaç per connectar-te a la sessió. També ho farem públic a la nostra web.
Si no has fet servir mai Google Meet, et recomanam veure aquest breu vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=7OnRR6AXelk
I instal·lar aquesta extensió per poder veure a tots els participants: https://www.youtube.com/watch?v=yNJxlyO1xHI&t

El dia abans rebreu al vostre correu l’enllaç per connectar-vos.