Certificacions de les Jornades Parlam d’Educació 2019

Aquest és el llistat de les persones que certificaran l’assistència a les Jornades Parlam d’Educació 2019, sempre que el Servei de formació del professorat ens confirmi l’homologació de les Jornades. Segons la normativa actual en formació del professorat per a poder acreditar l’assistència a una acció formativa, ja sigui programada pel Servei de Formació del Professorat o una entitat col·laboradora en formació del professorat, com és el cas de l’APDE, és obligatori haver assistit, almenys, al 85% de les hores programades en l’activitat. Això representa, en el cas de les Jornades Parlam d’educació 2019, haver assistit a totes les xerrades que componien el cicle, ja que cadascuna d’elles suposa un 20% de l’activitat. Si algun de vosaltres no sortiu en el llistat i vàreu assistir a les 5 ponències, posau-vos en contacte amb nosaltres, fins al dia 12 de maig, mitjançant el correu electrònic de l’Associació (apdeivissa@gmail.com) i revisarem els fulls de signatures per si hem pogut cometre alguna errada.