Edcamp Famílies a Eivissa

Si creus que les famílies som una peça clau en el món de l’educació, no pots faltar al proper EDCAMP DE FAMÍLIES A EIVISSA.

Però, què és un EDCAMP?

És una noconferència sobre educació, basada en els principis d’aprenentatge connectat i participatiu, un espai de trobada i diàleg, d’aprenentatge entre iguals, on tot el temps és per la gent que hi participa i vol parlar i escoltar als altres, no hi ha un conferenciant.

Es tracta d’una trobada en què els temes de conversa els proposen els participants a partir de les qüestions que els interessen i són ells mateixos els qui defineixen conjuntament el programa del dia.

Un espai per recordar-nos que les famílies tenim el poder i la capacitat d’organitzar-nos i fer coses conjuntament per l’educació, per convertir-nos en agents de canvi i transformació.

Si vols compartir idees, inquietuds, reflexions, coneixement i desitjos sobre l’educació, vine i participa, t’oferim un autèntic intercanvi d’experiències que ens ajudaran a desenvolupar-nos per poder transformar i millorar el nostre sistema educatiu i la nostra societat. Perquè les famílies tenim molt a dir!

Per això hem volgut organitzar amb l’estreta col-laboració de FAPA EIVISSA, el que serà el primer EDCAMP DE FAMÍLIES a les Balears.

Tothom hi està convidat! Vine i gaudeix de l’experiència amb nosaltres!