Jornades “Parlam d’educació 2018”

Dates:

  • 19/02. Caminem JUNTS cap a un sistema educatiu INCLUSIU. Noemí Santiveri. Portaveu de la Plataforma “Per una escola inclusiva” de Catalunya.
  • 26/02. Matemàtiques que es toquen, es veuen i es viuen. Anton Aubanell. Catedràtic de matemàtiques i professor del Departament de Matemàtica Aplicada de la UB
  • 06/03. L’escola no és per tu: el rol dels centres educatius en l’abandonament escolar. Aina Tarabini. Professora del Departament de Sociologia de la UAB i membre dels grups de recerca SAPS (Seminari d’Anàlisi de Polítiques Socials) i GIPE (Grup Interdisciplinari de Polítiques Educatives).
  • 12/03. Condicionants i oportunitats en la participació dels pares i mares a l’escola. Marta Comas. Educadora social i antropóloga. Directora del projecte «Famílies amb veu» i treballa com a  directora de l’Àrea d’Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona

Horari i lloc: DE 19 A 21. SEU DE LA UIB