edcamp arriba a Eivissa

T’imagines un espai de trobada obert a tothom en què la finalitat és compartir aprenentatges, experteses, coneixements i passions sobre l’educació? T’imagines que aquest espai es basa en un aprenentatge entre iguals, a través de la conversa, i que és gratuït? I ENCARA MÉS! T’imagines una trobada en què els temes de conversa els proposen els participants a partir de les qüestions que els interessen i que són ells els qui defineixen conjuntament el programa?

Ho visualitzes?

Doncs això és un edcamp!

Per fi edcamp arriba a Eivissa el pròxim dissabte 18 de novembre. Ens trobarem al camp d’aprenentatge de Sant Vicent de sa Cala, i us invitem a participar i compartir un matí ple d’experiències educatives.

Uneix-te al #edcampeivissa!

Tendrem servei de monitors pels que teniu fills/es. I farem barCamp per esmorzar on cadascú portarà el seu apat favorit, i després paellaCamp!

Inscriu-te al següent enllaç:

Edcamp Eivissa